El Pantà de Sant Antoni

Es pot accedir a la zona del pantà mitjançant un itinerari peatonal que surt del poble i arriba a la zona del Piolet o dels Xalets pels antics camins que portaven a la gran horta que hi havia abans de la construcció de l’embassament. El camí s’agafa, o bé des del carrer dels Horts o des del Camí de Tremp. Aneu amb molt de compte al travessar la carretera.

La zona del l’embassament permet practicar molts tipus d’esports i activitats nàutiques que les empreses de la zona es dediquen a ofertar, com Piolet Xperience i Pilates Sup & Lake.

Piolet Xperience

Iniciativa jove creada l'any 2014 que vol dinamitzar la zona del pantà de Sant Antoni, juntament amb d'altres iniciatives d'esports d'aventura, i que té la seva seu central a l'edifici de serveis del Piolet.

Format per un equip de guies titulats i amb llarga experiència en el món dels esports d'aventura, que els agrada gaudir de la natura i fer-ne una Xperiència adaptada a les necessitats de cadascú.

Activitats

Descens de barrancs, lloguer de kayak i step surf, lloguer de SUP, trekking, escalada, curses d'orientació, tendes aèries, ràfting, hípica, raquetes de neu i construcció d'iglús.

Contacte

Camí del baixador FC (al costat del pantà)
Tel. 678 958 928 / 635 653 548
pioletxperience@gmail.com
www.pioletxperience.com

Pilates SUP & Lake

Activitats

SUP rise, SUP sunset, rutes i pilates SUP & lake

© 2018 Ajuntament de Salàs de Pallars