Suspesa la Festa Major de Salàs 2020

L’ AJUNTAMENT DE SALAS DE PALLARS,  SEGUINT LES RECOMANACIONS DEL PROCICAT,   HA PRES LA DETERMINACIÓ DE SUSPENDRE LA FESTA MAJOR 2020, A CAUSA DE LA SITUACIÓ EPIDEMIOLÒGICA PROVOCADA PER LA COVID-19.

La Festa Major s’havia de sotmetre a canvis importants per tal de complir amb les recomanacions i directrius estrictes del comitè tècnic del Procicat i les autoritats sanitàries, i oferir activitats en espais oberts complint els requisits de seguretat i de distància social i control. Garantir el compliment de les directrius resultava inviable per l’ajuntament.

L’organització ha estat valorant fins a l’últim moment la possibilitat de celebrar una festa major adaptada a la nova normalitat  amb totes les mesures de seguretat, però finalment, ha considerat més responsable i prudent suspendre-la. 

Com tots els pobles, Salàs  viu  intensament cada any la seva Festa Major, els  veïns, veïnes i visitants, esperem la primera setmana del mes d’agost per a retrobar-nos, però enguany tristament, haurem d’esperar un any més.

Publica un comentari