Cafè del Bertran

És el bar del poble, amb l’ambient carregat durant el migdia, quan els homes del poble fan el cafè mentre juguen a la botifarra, el nostre joc de cartes, entremig de retrets al company i els comentaris dels que miren. Obre gairebé tots els dies de l’any.

Per aprendre a jugar a la botifarra i prendre un bon cafè.

Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 676 100
http://www.hotelbertran.eu/ca
info@hotelbertran.eu

Pizzeria-Trattoria l’Era del Salasse

Local on gaudir de la millor cuina italiana del Pallars, pizzes i pasta artesana, bar d'hivern amb llar de foc i terrassa d'estiu, billar, consola de jocs Wii, pantalles de plasma grans per esports. Bar musical all-time music, ambient agradable i acollidor amb sofàs.

Obert, a l'hivern, de divendres a diumenge. Durant la resta de l'any, consultar horari.

Raval de la Carretera, 11
Tel. 973 676 078 / 659 680 836
eradelsalasse@gmail.com

L’Era de’n Balust

A l'interior d'una de les antigues eres de fira de les més de cinquanta que hi ha a Salàs. Ambient càlid i distés. Bona música i ambient. Ideal per prendre una copa o menjar, tant a l'estiu, amb la el pati de l'era convertir en terrassa interior, com a l'hivern, al costat de la llar de foc. Obert tot l'any.

Raval de la Carretera, 3
Tel. 973 676 227

PIOLET XPERIENCE

A l'edifici de serveis del Piolet, on també podreu fer un entrepà mentres porteu a terme classes d'iniciació o perfeccionament de kayak en aigües tranquil·les. Un lloc únic a l'embassament de Sant Antoni. Obert a l'estiu.

Camí del baixador FC (al costat del pantà)
Tel. 678 958 928 / 973 676 265

https://www.pioletxperience.com
pioletxperience@gmail.com

© 2018 Ajuntament de Salàs de Pallars