Restaurant Bertran

Tenen la tradició culinària de Cal Tatot, un dels establiments més reconeguts en el record col·lectiu de la fira de mules. No fan menú diari, sinó que té una extensa carta que recita pacientment la mestressa de la casa, la Dolors. Destaquen, entre d’altres, les albergínies farcides, els canelons, la sopa, el cabrit, el ternasco, els peus de porc, el tall redó o la brasa. Cuina casolana.
També tenen habitacions i bar. Obre cada dia.

Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 676 100
http://www.hotelbertran.eu/ca
info@hotelbertran.eu

Restaurant l’Era de’n Balust

L'Era de Balust és un bar restaurant situat en una era típica pallaresa on es conserva tot l'encant d'aquests espais.
La terrassa i el bar d'estiu és un dels llocs més valorats pels nostres clients, on es pot gaudir de la tranquil·litat de Salàs de Pallars, un petit poble ple de racons per visitar. A l'hivern l'ambient acollidor de la llar de foc del bar et transporta fins a temps passats.
Al nostre restaurant oferim les nits entrepans, amanides, tapes i torrades, i els divendres, caps de setmana i festius al migdia menú i carns a la brasa.

Raval de la Carretera, 3
Tel. 973 67 62 27

Pizzeria-Trattoria l’Era del Salasse

Local on gaudir de la millor cuina italiana del Pallars, pizzes i pasta artesana, bar d'hivern amb llar de foc i terrassa d'estiu, billar, consola de jocs Wii, pantalles de plasma grans per esports. Bar musical all-time music, ambient agradable i acollidor amb sofàs.

Obert, a l'hivern, de divendres a diumenge. Durant la resta de l'any, consultar horari.

Raval de la Carretera, 11
Tel. 973 676 078 / 659 680 836
eradelsalasse@gmail.com

PIOLET XPERIENCE

A l'edifici de serveis del Piolet, on també podreu fer un entrepà mentres porteu a terme classes d'iniciació o perfeccionament de kayak en aigües tranquil·les. Un lloc únic a l'embassament de Sant Antoni. Obert a l'estiu.

Camí del baixador FC (al costat del pantà)
Tel. 678 958 928 / 973 676 265

https://www.pioletxperience.com
pioletxperience@gmail.com

© 2018 Ajuntament de Salàs de Pallars