Cafè del Bertran

És el bar del poble, amb l’ambient carregat durant el migdia, quan els homes del poble fan el cafè mentre juguen a la botifarra, el nostre joc de cartes, entremig de retrets al company i els comentaris dels que miren. Obre gairebé tots els dies de l’any.

Per aprendre a jugar a la botifarra i prendre un bon cafè.

Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 676 100
http://www.hotelbertran.eu/ca
info@hotelbertran.eu

Pizzeria-Trattoria l’Era del Salasse

Local on gaudir de la millor cuina italiana del Pallars, pizzes i pasta artesana, bar d'hivern amb llar de foc i terrassa d'estiu, billar, consola de jocs Wii, pantalles de plasma grans per esports. Bar musical all-time music, ambient agradable i acollidor amb sofàs.

Obert, a l'hivern, de divendres a diumenge. Durant la resta de l'any, consultar horari.

Raval de la Carretera, 11
Tel. 973 676 078 / 659 680 836
eradelsalasse@gmail.com

L’Era de’n Balust

A l'interior d'una de les antigues eres de fira de les més de cinquanta que hi ha a Salàs. Ambient càlid i distés. Bona música i ambient. Ideal per prendre una copa o menjar, tant a l'estiu, amb la el pati de l'era convertir en terrassa interior, com a l'hivern, al costat de la llar de foc. Obert tot l'any.

Raval de la Carretera, 3
Tel. 973 676 227 - 638 026 782
e-mail: leradenbalust@gmail.com

BAKKIE

Ubicat en un dels carrers més emblemàtics de nucli medieval de Salàs. Ideal per prendre tranquilament un cafè acompanyat de pastisseria de qualitat. També fan entrepans. Ambient tranquil i amable, afavorit per la simpatia de la Susana, la seva propietària. Puntualment fan concerts. A més del català i el castellà parlem perfectament l'holandès. Obert tot l'any. Tanca els dilluns

Bon Jesús, 23
Tel. 650 950 886
e-mail: suscastells@gmail.com

PIOLET NATURA, ESPORTS I AVENTURA

En l'edifici de serveis del Piolet, on també podreu fer el vermut o els refrescos gaudint de la nova terrassa, o llogar un kayak o un paddle surf. Un lloc únic en l'embassament de Sant Antoni.

Camí del baixador FC (al costat del pantà)
Tel. 973 676 202 - 659 281 422
e-mail: info@piolet.cat

© 2018 Ajuntament de Salàs de Pallars