Cal Joan

CASA RURAL

Allotjament rural amb la modalitat de ”Casa de Poble Independent”: Lloguer de la casa sencera totalment equipada.
Situada a la Solana, amb vistes al barranc homònim, a la muntanya de Sant Cebrià i al pantà de Sant Antoni. En època medieval, l’estructura exterior de la casa formava part de la muralla de la població, que propiciava la defensa de Salàs afavorit pel gran desnivell del barranc.

Solana, 19
Tel. 973 676 025
www.casacarrio.net

Hotel Bertran

HOTEL **

Funciona des de 1925, i prengué molta importància, juntament amb d’altres hospederies de la població, durant els dies que es celebrava la desapareguda fira de bestiar de peu rodó, la més important de Catalunya i una de les principals d’Espanya.
Hotel de tracte familiar que consta de 14 habitacions dobles, 4 de triples, 1 de quàdruple i 1 de sèxtuple condicionades amb bany, calefacció, aire condicionat, televisió i bones vistes envers l’embassament de Sant Antoni, la Conca de Tremp i Serra de Salàs.
També compta amb 4 estudis-apartaments totalment equipats.
Té servei de bar i de restaurant.

Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 676 100
Fax. 973 676 100

Alberg la Solana

ALBERG

Finca rústica habilitada com a alberg situada a la zona de Capdevila, la part més elevada del poble.  Té una capacitat per 70 places, 4 d’elles habilitades per a minusvàlids. Tots els dormitoris són de 4 places amb bany complet. Ofereix servei de cuina i neteja, pensió completa o mitja pensió, depenent de les necessitats de cadascú. Totes les estances tenen calefacció. A més l’establiment disposa de llar de foc, sales d’activitats, biblioteca, piscina i 2 hectàrees d’esplanades. Servei d'orientació i organització d'activitats.

Pl. Capdevila, 2
Tel. 973 676 165 / Mòb. 609 78 78 00
www.alberglasolana.com
alberglasolana@hotmail.com

© 2018 Ajuntament de Salàs de Pallars